Over ons

Marcopolo Adventures is een “Once in a lifetime” organisatie…

…voor het beleven van onvergetelijke trips over ongerepte paden van Europa en andere werelddelen. Marcopolo Adventures staat voor spannende avonturen en geweldige reiservaringen op binnenwateren, wereldzeeën of hoog in de bergen. Waar ook ter wereld. Je beleeft spanning en avonturen en je bent na een fabelachtige reis een geweldige ervaring rijker. Marcopolo Adventures biedt gevarieerde avontuurlijke reizen: met een kajak, boot, scooter, e-bike, trekkingbike, jeep of te voet hiken. Allerlei manieren om de liefde voor avonturen in de prachtige natuur te delen. Overnachtingen op een natuurcamping, B&B, kampeerboerderij of in de vrije natuur: het is allemaal mogelijk! Sluit je aan bij de Marcopolo Adventures Family. Beleef het avontuur van je leven en ontdek hieronder welk avontuur het beste bij je past.

Bestemming

Niet je bestemming maar je reisbeleving is belangrijk. Waar je je avonturen ook begint, de beleving van je reis in de wonderschone natuur is belangrijk. Geniet in ongeëvenaarde vrijheid van de waanzinnige spanning bij het ontdekken van deze verborgen bestemmingen.
Het team achter Marcopolo Adventures ziet deze avonturen als ‘A way of life’. Marcopolo Adventures is er om de reizigers te ontzorgen tijdens de reis. Uw reiservaring staat centraal en alles wordt tot in de puntjes voorbereid en begeleid.
De lokale gidsen zorgen ervoor dat de deelnemers hun fantastische avontuur beleven. Dus stort je in een avontuur met ongekende spanning en ervaar je eigen adventure.

Wil je prachtige avonturen beleven in de ongerepte natuur maar wel veilig en onder deskundige begeleiding? Marcopolo Adventures is een nieuwe start-up-organisatie die je wil meenemen in de wereld van “Try before you die” avonturen over de ongerepte paden van de mooiste plekjes op de wereld.

— MARCOPOLO ADVENTURES —